Deze site gebruikt cookies. Indien u verder door de site navigeert, stemt u in met ons gebruik van cookies. Meer info vindt u hier

Welkom bij MMC Property Services

>

Over MMC Property Services

Persoonlijke meet&greet service
Auto van MMC Property Services
Kantoor van MMC Property Services

Welkom op mmcholidayrentals.com, een website van MMC Property Services. We zijn een klein team met jarenlange ervaring in de verhuur en het onderhoud van vakantiehuizen, appartementen en villa's in Javea en Denia.

Sinds 2015 bieden we met ons eigen bedrijf property management en verhuur services aan, aan tweede huiseigenaren in Javea en omgeving. Persoonlijke service en aandacht voor elke huurder en eigenaar staan bij ons voorop.

Wij ontmoeten u persoonlijk bij de accommodatie op uw dag van aankomst om u welkom te heten en de sleutels te overhandigen en wij zijn hier tijdens uw verblijf voor al uw vragen en/of problemen.

Mocht u een accommodatie gekozen hebben die niet direct door ons beheerd wordt, dan wordt deze aangeboden door één van door ons zorgvuldig geselecteerde partners en zullen zij u welkom heten. Alle accommodaties hebben een lokale vertegenwoordiger dus er is altijd iemand ter plaatste aanwezig.

Welk appartement of vakantiehuis u ook gekozen heeft, wij zijn hier voor u, niet alleen tijdens het uitzoeken en boeken maar ook voor, tijdens of na uw vakantie voor al uw vragen.

Bent u eigenaar van een appartement, vakantiehuis of villa en wilt u zelf verhuren of wilt u de verhuur liever volledig uitbesteden, zie dan ook onze informatie voor eigenaren klik hier.

U kunt contact met ons opnemen in het Engels, Spaans, Nederlands en Duits.

"We hopen u snel te mogen verwelkomen in Javea!"

Groeten van het team van
MMC Property Services


Officieel registratie nummer Ministerie van Toerisme Generalitat Valenciana: EGVT-974-A
Team van MMC Property Services
[+]