Vakantie informatie over Jávea, Dénia en omgeving

Verzameling en verwerking van gegevens

In overeenstemming met de voorschriften inzake bescherming van persoonsgegevens, informeren wij u dat de persoonlijke gegevens die van u worden verzameld, opgenomen worden in een bestand hetgeen eigendom is van MMC Property Services met NIF ES-B72432610 en adres: Calle René Magritte 1, 03730 Javea, (Alicante) Spanje.

De verwerking van uw persoonlijke gegevens vindt haar wettelijke basis in de toestemming die u geeft wanneer u het vakje "Ik ga akkoord met het privacybeleid" aanvinkt en daarmee accepteert dat de verzameling van deze gegevens de volgende doeleinden heeft:

  • Beheer van de gebruikers van de website
  • Het verlenen van services via de website
  • Verwerking van het contactformulier
  • Beheren van boekingen
  • Beheer van de nieuwsbrief.

Verstrekking aan derden

In bepaalde gevallen kunnen uw contact gegevens door MMC Property Services worden overgedragen aan bedrijven van de groep, bijvoorbeeld wanneer u een accommodatie heeft geboekt die beheerd wordt door één van onze samenwerkingspartners. In dat geval zal u hiervan op de hoogte worden gesteld.

Recht op inzage en wijziging van uw gegevens

Wij informeren u dat u recht heeft op: toegang, rectificatie, schrapping, beperking, overdraagbaarheid en verzet. U recht heeft om een claim bij een controleautoriteit in te dienen en u de toestemming op elk moment schriftelijk kan intrekken met een fotokopie van uw ID/ Paspoort naar het hierboven vermelde postadres.

Tevens wijzen wij u er op dat data bewaard worden zolang de relatie tussen beiden partijen gehandhaafd wordt of gedurende de jaren die nodig zijn om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen.

MMC Property Services