Winterverhuur

Javea in wintertime

Met een heerlijk mild klimaat aan de Costa Blanca is Javea is ideale bestemming om te overwinteren.

De zachte temperaturen in het najaar en voorjaar halen gemakkelijk nog de 20ºC en de vele zonnige dagen maken uw verblijf hier zeer aangenaam. In het zonnetje is het vaak zelfs nog zo warm dat u overdag makkelijk met korte mouwen buiten kunt wandelen, sporten, genieten van de natuur, de zee of een drankje op één van de vele terrassen.

Ook in de echte winter maanden wordt het nooit extreem koud, december, januari en februari hebben een gemiddelde temperatuur van zo'n 16/17 graden overdag. De nacht temperaturen dalen in deze tijd van het jaar echter wel tot 6/7 graden. Zodra het zonnetje onder gaat wordt het dan ook fris maar wist u dat we in deze tijd van het jaar hier in Javea meer uren licht hebben dan bijvoorbeeld in Nederland? Op de korste dag van het jaar gaat de zon ruim 10 minuten eerder op en ruim een uur en een kwartier later onder, dat is gewoon bijna 1,5 uur langer licht per dag in Javea dan thuis in Nederland. Veel mensen beschouwen de winter in Javea daarom ook als zeer aangenaam.

Javea in de winter

De laatste jaren is Javea uitgegroeid tot een vakantiebestemming voor het hele jaar door. Ook in de winter zijn alle faciliteiten zoals supermarkten, barren, restaurants, sport clubs enz. gewoon open, daarnaast kunt u hier heerlijk wandelen, fietsen, golfen of tennissen in de open lucht.
Meer informatie over Javea vindt u hier .

Ook al zin om hier een paar maanden te komen overwinteren? Neem dan een kijkje bij onze (vakantie) huizen en appartementen hieronder geschikt voor de winter!

The old town of Javea in winter

Appartementen en huizen voor de winterverhuur

Natuurlijk is het niet hetzelfde wanneer u een week op vakantie bent in de zomer en men voornamelijk buiten leeft of wanneer u daadwerkelijk een paar maanden in Javea komt wonen in de winter. Andere zaken zoals verwarming, inrichting en comfort worden dan extra belangrijk. Al onze accommodaties zijn volledig ingericht en beschikken over verschillende vormen van verwarming, aarzel niet om ons om meer informatie te vragen! En mocht u in de buurt zijn dan tonen we u de huizen of appartementen graag een keer.

Apartamento Nuba A winter verhuur

APARTAMENTO NUBA A

Gelegen op de begane grond met een zeer ruim terras er om heen. Centraal gelegen niet ver van het oude dorp of de haven.
€ 750,- per month

Apartamento Urbatenis winter verhuur

APARTAMENTO URBATENIS

Zonnig appartement op loopafstand van de boulevard, winkels en restaurants. Airco alleen in het woongedeelte.
€ 625, - per maand

Jardines de Gorgos winter verhuur

JARDINES DE GORGOS APP

Gelegen in een geweldig complex met binnen zwembad, gym en paddel baan. Het appartement heeft vloerverwarming.
€ 850,- per month

La Casita winter verhuur

LA CASITA

Een zonnig huis in een rustige woongebied met vrij uitzicht op de omgeving. Het is uitgerust met centrale verwarming en een open haard.
€ 1.200,- per month

Arenal Dreams winter verhuur

ARENAL DREAMS

Comfortabel, modern appartement vlakbij de Arenal met een ruim, zonnig balkon. Verwarming is via het centrale airco systeem.
€ 1.100.- per month

Atico La Caleta winter verhuur

ATICO LA CALETA

Appartement met een heerlijk balkon en vlakbij het Caleta strand voor een mooie wandeling langs de kust.
Verwarming via aircon units.
€ 625, - per maand

Atico Milan winter verhuur

ATICO MILAN

Een knus appartement en al meerdere jaren een geliefd appartement in de winter. Het is gemakkelijk te verwarmen.
€ 625, - per maand

Casa Nero winter verhuur

CASA NERO

Vakantiehuis in Balcon al Mar, leuk ingericht en een ruim terras. (Alleen) te verwarmen met airconditioning units.
€ 1.100, - per maand

Neem contact op

CASA FELICITAS

Gelegen in een leuke wijk niet ver van alle voorzieningen, leuke tuin rondom het huis en met centrale verwarming.
€ 1.100,- per maand

Voor al onze accommodaties in Javea om te overwinteren, klik hier.

Belangrijk om te weten over de winterverhuur

We bieden winterverhuur in de regel aan van Oktober tot en met Maart
Het minumum verblijf om gebruik te maken van de winterverhuur met een voordeligere prijs per maand is twee maanden.

Niet inbegrepen in de prijs per maand zijn:

  • De verplichte eindschoonmaak, prijs is afhankelijk van de accommodatie
  • De energiekosten voor elektra en/of gas, deze worden berekend naar verbruik, elke einde van de maand ontvangt u van ons de afrekening.
  • Linnenpakket: € 17,50 per persoon per pakket

Verwarming

Ook die heeft u toch wel nodig hier in de winter, ook al zijn de temperaturen zoals we eerder al schreven overdag heerlijk, 's avonds en 's nachts koelt het ook in Javea af. Daarbij is de luchtvochtigheid hier op sommige dagen hoog en dat voel je, ook binnen in huis.

Centrale verwarming en goed geisoleerde huizen of appartementen zijn echter in Javea, of aan de Costa Blanca in het algemeen, niet zo van zelf sprekend zoals we dat gewend zijn in Nederland. Immers de meeste tijd van het jaar is het hier mooi weer. Reden om goed te kijken welke verwarmingsmogelijkheden een accommodatie biedt voor de winter en dan nog dient u er rekening mee te houden dat de warmte snel weg is zodra u de verwarming uit zet en het niet altijd zo lekker warm wordt zoals u dat thuis in een goed geisoleerde omgeving gewend bent.

Internet en Nederlandse TV

De accomodaties die aangeboden worden voor de winterverhuur zijn van privé eigenaren met verschillende nationaliteiten, Nederlandse televisie is dan ook niet vanzelfsprekend.

Alle accommodaties beschikken wel over onbeperkt gebruik van Wifi, in al onze accommodaties in Javea voor de winter kunt u dan ook gerust uw dagelijkse zaken op het internet doen als e-mail, sociale netwerken, muziek luisten, het nieuws kijken of programma's terug kijken op bijv. uitzending gemist.

De snelheid van het internet daarentegen is niet altijd zoals u dat thuis wellicht heeft, live streamen om Nederlandse tv te ontvangen werkt in de praktijk dan ook alleen in de accommodaties met een glasvezel internet verbinding (helaas op dit moment nog niet overal in Javea mogelijk). Vraag om ons meer informatie!

Meer weten?

Heeft u vragen, wilt u een huis of appartement voor de winter verhuur eerst een keer bezoeken of kunt u niet kiezen welke accommodatie het beste bij u past om te overwinteren? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder!

MMC Property Services