Informatie voor eigenaren

Elk vakantiehuis of appartement is anders en dient de aandacht te krijgen dat het verdient, bij ons is uw huis nooit een nummer en persoonlijke service staat bij ons voorop.

Finca in Javea Atico in Javea Apartment in Javea


Wilt u zelf uw huis verhuren of besteedt u de verhuur liever volledig uit?
Beide is mogelijk met de verhuur services van MMC Property Services!

Ongeacht of u uw huis zelf wilt verhuren of de verhuur liever aan ons uitbesteed, wij bieden verhuur services aan alle eigenaren van vakantiehuizen en appartementen in Javea en omgeving. Zo zorgen wij er onder meer voor dat het huis is voorbereid voor de aankomst van de gasten, maken we schoon, controleren het huis voor aankomst en na het vertrek van huurders, overhandigen we de sleutels en staan we klaar voor de gasten tijdens, maar ook voor en na hun verblijf.

Zelf uw vakantiehuis verhuren

Wanneer u zelf uw vakantiehuis, villa of appartement wilt verhuren via het internet kan MMC Property Services vervolgens alle lokale services die u hiervoor nodig heeft voor u verzorgen zoals meet & greet met uw gasten, sleuteloverdracht aan de huurders, schoonmaak, controles van het vakantiehuis voor aankomst en na vertrek van huurders, wasserette service, welkomstpakketten en zijn wij lokaal contactpersoon voor uw gasten tijdens hun vakantie wanneer ze vragen of problemen hebben.

We kunnen al deze services voor uw gasten regelen maar ook voor uw eigen verblijf en u kunt onze verhuur services los bij ons afnemen naar gelang u nodig heeft of in een pakket met een prijs per maand.

Wanneer u zelf uw vakantiehuis verhuurt betaalt u geen commissie of bedrag aan MMC Property Services over uw boekingen, deze doet u immers zelf, u betaalt alleen voor onze services. Indien u hulp nodig heeft bij het adverteren van uw appartement of villa of bij het maken van de boekingen kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Verhuren met MMC Property Services

Voor eigenaren die de verhuur van hun vakantiehuis, villa of appartement uit willen besteden verzorgt MMC Property Services de gehele verhuur van de accommodatie, van het adverteren en het maken van de boekingen tot de aankomst en het vertrek van de gasten.

U bepaalt zelf welke perioden in het jaar u uw huis wilt verhuren en ontvangt van ons een login van ons systeem zodat u zelf perioden kunt blokkeren voor uzelf, familie of vrienden.

Ook kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week online in uw account uw actuele kalender, boekingen en opbrengsten bekijken.

Online calendar of a holiday home

De services van MMC Property Services bestaan uit:

  • Marketing: Adverteren van uw vakantiehuis of appartement op uiteenlopende internationale websites en portalen (Airbnb, Home Away, Holiday Lettings, TripAdvisor groep etc. etc.) inclusief beschrijvingen in verschillende talen, vertalingen en een professionele fotosessie.

  • Klanten service: beantwoorden van vragen over het vakantiehuis, het maken van een boeking of betalingen. Ook tijdens en na het verblijf staan we telefonisch en per email klaar voor de huurders.

  • Boekingen: het beantwoorden van aanvragen, het maken van de boekingen, contracten, het innen betalingen en opmaken en betalen van de maandelijkse balans aan de eigenaar.

  • Lokale services: controle van het appartement, vakantiehuis of villa voor aankomst, het ontvangen van gasten, welkomstpakket, 24 uur noodnummer voor gasten in geval van vragen of problemen, onderhoudsdienst, schoonmaak team, wasserette service, het controleren van het vakantiehuis na vertrek, het in ontvangst nemen en het terugstorten (indien alles in orde) van de borg of het reclameren van schade namens de eigenaar indien nodig.

  • Ook zullen wij de accommodatie aanmelden bij Turismo van de Comunidad Valenciana (deze registratie is verplicht voor alle verhuuraccommodaties).

Wilt u vrijblijvend een verhuur offerte ontvangen? Neem contact met ons

En we zorgen niet alleen voor uw vakantiehuis, we zorgen ook voor U!

We kunnen uw vakantiehuis of appartement ook voorbereiden voor uw eigen aankomst of wanneer u familie of vrienden over heeft, denkt u bijvoorbeeld aan schoonmaken vooraf of na afloop, bedden opmaken, de verwarming van te voren aanzetten of alvast de eerste boodschappen voor u doen.

Ook kunnen we een oogje in het zeil houden wanneer u er niet bent en controleren dat alles in orde is en er geen problemen zijn zowel binnen als buiten rondom uw vakantiehuis. Verder kunnen wij alle onderhoudsklusjes voor u uit handen nemen zodat wanneer u zelf komt u alleen nog maar hoeft te genieten van uw vakantiehuis of appartement.

Daarnaast kunnen wij u helpen met de verschillende instanties zoals Iberdrola, Amjasa, het gemeentehuis etc.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook de website van MMC Property Services bezoeken, klik hier .

Garden of a holiday home in Javea

MMC Property Services