Vakantie informatie over Jávea, Dénia en omgeving

Zoeken en boeken

Op zoek naar een leuk vakantiehuis of appartement in Javea, Denia of omgeving? U kunt de door u gewenste accommodatie zoeken door een zoekopdracht in te vullen op de homepage van onze website. Vervolgens kunt u, indien gewenst, de filters gebruiken om uw zoekopdracht te verfijnen en zo uw perfecte vakantie accommodatie te vinden.

Een villa of appartement boeken kunt u direct online op deze website doen. Heeft u vragen, speciale wensen of hulp nodig bij het boeken dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder!

Wat denkt u bijvoorbeeld van één van deze vakantie accommodaties?

Finca Pura Vida in Javea

Prachtige Spaanse finca in Javea met schitterend uitzicht.

Atico Milan in Javea

Vakantie appartement vlakbij het strand en de haven in Javea.

Apartamento Urbatenis Javea, Arenal

Vakantie appartement op loopafstand van de Arenal in Javea.

Voor vertrek

Eén of twee weken voor uw vakantie begint zullen wij u de reisbescheiden toesturen met alle informatie voor uw dag van aankomst, het adres, waar u de sleutels kunt ophalen, hoe laat u verwacht wordt etc.van het vakantiehuis, villa of appartement toe sturen.

Mocht u intussentijd vragen hier over hebben aarzelt u dan niet om contact op te nemen.

Ook kunt u alle gegevens van uw boeking online bekijken op Check my reservation.

Tijdens uw verblijf

Op deze website vindt u uitsluitend villa's, appartementen en vakantiehuizen die wij beheren en vakantie accommodaties van door ons zorgvuldig geselecteerde verhuurbedrijven die allen lokaal een kantoor of vertegenwoordiger hebben. Zo bent u er van verzekerd dat er altijd iemand ter plaatse aanwezig is tijdens uw vakantie waar u terecht kunt met al uw vragen en eventuele problemen tijdens uw verblijf.

Extra services

Extra´s als kinderbedjes, kinderstoelen, schoonmaak service, een extra bed of een ventilator zijn meestal te huren bij de aanbieder van de accommodatie. Vaak kunt u dit al aangegeven of zelfs al reserveren bij het maken uw boeking, zo niet neemt u dan contact met ons op, we helpen u graag verder. Wij raden u aan om dit soort zaken van te voren aan te geven zodat de aanbieder de tijd heeft deze services voor u te organiseren.

Rolstoelen, rollators, wc-verhogers of wc-stoelen kunt u ook via ons regelen. Ook hier geldt, geeft u dit alstublieft op tijd aan dat u dit wilt huren voor uw vakantie.

Slaapkamer vakantie appartement in Javea

Huisdieren

Huisdieren zijn helaas niet altijd toegestaan in alle vakantiehuizen, controleert u daarom goed of in het door u gekozen vakantiehuis of appartement uw hond welkom is en bij twijfel neemt u alstublieft contact met ons op. Soms is vooraf schriftelijke toestemming vereist voor het meenemen van uw huisdier.

Wilt u graag met uw hond op vakantie? Neem contact met ons op en we zoeken graag voor u een vakantiehuis waar uw huisdier welkom is!

Goed om te weten

Wij zijn officieel ingeschreven als toeristisch verhuurbedrijf bij het Ministerie van Toerisme van de Generalitat Valenciana onder registratienummer: EGVT-974-A

Zo ook zijn al onze vakantiehuizen en appartementen aangemeld bij Toerisme van de Comunidad Valenciana, deze registratie is verplicht en wij verwachten dit dan ook van onze partners aan de Costa Blanca.

MMC Property Services